Lesrooster

Bootcamp

  • maandag
  • 09:00 - 10:00
  • Buiten
  • Instructeur: Mark Entius

Wat is Bootcamp?

Heerlijk training in de buitenlucht, back to basics! Dat is Bootcamp. Er wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, obstakels zoals bankjes en boomstammen, heuvels en alles wat voorhanden is in het bos en op de hei. Voor nog meer variatie wordt gebruik gemaakt van meegebrachte materialen. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen.

De voordelen van Bootcamp

* lekker sporten in de buitenlucht
* verbetering van conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen
* afwisselende aanvulling op je indoor-fitnessprogramma
* plezier!

Bootcamp, iets voor mij?

Doe jij graag aan buiten sporten? Met Bootcamp werk je op een andere manier in een uitdagende omgeving aan je conditie en kracht. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en fitheidsniveaus kunnen aan de bootcamp trainingen deelnemen. Er wordt niet veel gerend dus je hoeft geen hardloper te zijn. De instructeur zorgt voor een verantwoorde uitdaging op ieder niveau.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de receptie of telefonisch (035 5312191). Je krijgt te horen wat het startpunt van de bootcamp is.  Voor leden is de bootcamp inbegrepen bij het lidmaatschap, maar ook niet-leden kunnen meedoen. Bij de receptei zijn diverse rittenkaarten te verkrijgen (EUR 125,- voor 10 x en  EUR 70,- voor 5 x).