Lesrooster

Friendly Yoga Flow

  • woensdag
  • 20:00 - 21:00
  • Body & Mind zaal
  • Instructeur: Nanda Lofvers

Wat is Friendly Yoga Flow?

Bij een Gentle (evening) Flow worden de houdingen net als in een ‘gewone’ flow achter elkaar uitgevoerd. In deze milde vorm van yoga beweeg je op een rustig tempo wat ervoor zorgt dat je dieper kunt ademhalen. De focus ligt op ontspanning en het bewust worden van de ruimte die je door middel van je ademhaling creëert in je lijf.

In de les is er aandacht voor de opwarming van de grote spiergroepen maar ook voor de gewrichten en het bindweefsel.
Er kunnen props gebruikt worden om het lichaam verder te ondersteunen in de ontspanning. De les is zacht en rustig, wat hem toegankelijk maakt voor iedereen.

De voordelen van Friendly Yoga Flow

* je leert te voelen van binnenuit
* sterk lichaam, meer energie, minder stress
* zeer toegankelijk, voor iedereen ongeacht leeftijd of fysieke staat

Friendly Yoga Flow, iets voor mij?

De les is ideaal als je lichamelijke klachten hebt of als je recentelijk een kindje hebt gekregen Ook voor 50+ is de les geschikt omdat bewegen met aandacht een bewezen gunstig effect heeft op de hormonale veranderingen en het soepel houden van je lichaam.
 

Gratis Proefles aanvragen

Wil je een proefles volgen? Vul de gegevens in en vermeld bij de opmerkingen voor welke les en tijdstip je een proefles wilt volgen. Je ontvangt daarna een bevestiging per mail. Jeugd betaalt EUR 13 voor een proefles en deze wordt bij een aansluitend lidmaatschap binnen 2 weken verrekend.